Fri Frakt / Snabb leverans (2-4 arbetsdagar)

Betalsätt

Klarna Checkout: 
Gross Butik (Mebatex) samarbetar med Klarna AB och använder oss av deras tjänst Klarna Checkout. Klarna Checkout smidigt sätt för dig som kund att handla med.
Du kan välja mellan följande betalningssätt:
- Kortbetalning (0:-)
- Faktura (14 dagars kredit 0: -. Se Klarnas villkor här)
- Dela upp din betalning (aviavgift 29:-/månaden. Se Klarnas villkor här)
- Paypal.

Se fullständiga villkor för Klarna checkout här
För information om din betalning kontakta Klarna via: http://www.klarna.com/sv/kundservice

Kortbetalning:
Du kan välja att betala med kort genom Stripe. Stripe tillhandahåller betalningstjänster för kortbetalningar. Stripe sköter hanteringen av kortuppgifter genom deras säkra system där du tryggt fyller i dina kortuppgifter. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet – 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet och genomför betalningen. Vi tar inte del av dina kortuppgifter. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till momsandkids.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Paypal:
Om du vill handla tryggt och smidigt är PayPal ett bra alternativ. Med ett PayPal-konto kommer du enkelt kunna betala med endast din e-postadress och ditt lösenord, utan att behöva lämna ut ditt kortnummer.
Om du inte redan har ett PayPal konto kan du skapa det direkt genom att klicka här.

När du handlar med PayPal kan du omfattas av PayPals köparskydd, om något mot all förmodan skulle gå fel. Skulle du behöva returnera den vara du köpt ersätter PayPal dig för dina returkostnader. Se villkor och regler för köparskydd och ersättning för eventuella returkostnader på paypal.se.

Vi tar inte ut någon avgift vid betalning med PayPal.

Paypal is the perfect choice for all foreign customers.